Mando Diao

Mando Diaos konsert den 7 oktober flyttats fram till 29 januari 2022. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat hos oss.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta biljettåterförsäljaren för eventuella biljettfrågor! Ta hand om varandra!


En kväll på Sara kulturhus i 2022 - på svenska.

Det har snart gått ett år sedan Mando Diao släppte det hyllade albumet I Solnedgången, deras första svenska album på åtta år. Nya albumet gick rakt in på toppen av albumlistan, stannade på topp 40 hela sommaren och har hyllats unisont av svensk press. Det står nu klart att turnén som var tänkt att gå av stapeln i höst kommer flyttas till början på nästa år. Vi kan förvänta oss en turné i ett unikt och intimt format när Mando Diao spelar på på Sara kulturhus i januari 2022 – helt på svenska. En av nästa års absoluta höjdpunkter!

Mando Diao har onekligen satt sitt prägel på svensk musik sedan de först tog över den svenska rockscenen 2002. Ett band som alltid gick sina egna vägar och följde deras visioner, något som resulterade i samarbetet med The Salazar Brothers på "Give Me Fire" "och Gustaf Frödings 100 år gamla diktsamlingar på" Infruset ". Under sin karriär har bandet erbjudit hyllade liveframträdanden och en bred katalog med låtar som tog både Sverige och resten av världen med storm.

Som ett av Sveriges mest uppskattade liveband får Mando Diao en mer intim liveupplevelse den här gången. Nästa års höst- och vinterturné äger rum i konserthus i 20 städer runt om i Sverige för en mer avskalad föreställning med sin svenskspråkiga sångskatt.

Vi ser nu fram emot att få mer fängslande föreställningar med Mando Diao - med ny musik och ett nytt format. Det blir en vacker och trevlig kväll runt om i landet och ett minne för livet för både gamla och nya fans av bandet.

Boka

Mer från Scen 1, Sara Kulturhus

Utbud

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452515 eller biljett@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit