Brynolf & Ljung

I nya föreställningen "Stalker" tar sig Brynolf & Ljung längre in i din hjärna än någonsin tidigare. Med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och psykologi pushar de gränserna för trolleri längre än du trodde var möjligt, och ingen i publiken sitter säker. 

Hur långt är vi människor beredda att gå i jakten på att bli sedda? I dagens övervakningssamhälle har alla blivit stalkers och alla är stalkade. Brynolf & Ljung tar i sin nya föreställning med dig på en hissnande, magisk och uppseendeväckande färd in under din egen yta. De hör allt, de ser allt, de vet vad du kommer att tänka innan du själv gör det. 

”Låt oss citera SÄPO ”Följ oss! Vi följer redan dig...””

Brynolf & Ljung fick sitt internationella genombrott i Britain’s Got Talent inför över 11 miljoner tittare. För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf & Ljung – Street magic” på TV4 (2015). Serien har hittills sänts tre säsonger med en halv miljon tittare varje vecka.

Peter och Jonas har synts i en mängd TV-program; bland andra Allsång på Skansen (SVT), Sommarkrysset (TV4), Fångarna på fortet (TV4), Nyhetsmorgon (TV4) och God morgon Sverige (SVT). De har medverkat i Penn & Teller: Fool Us (ITV1), varit öppningsakt för Penn & Teller på Rio Hotel and Casino i Las Vegas samt gjort shower i Las Vegas, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn, New Delhi, Wien, Edinburgh, Shanghai, Hangzhou, Beijing, Paris och London. 2009 vann Brynolf & Ljung en silvermedalj i trolleri-VM i Beijing, Kina.

Med premiär våren 2016 gjorde duon en efterlängtad scenshow “Hokus Pokus Motherf*ckers!” som spelades för utsålda hus på Berns och Cirkus i Stockholm. Hösten 2016 och våren 2017 spelade föreställningen på turné runt om i Sverige.

Boka
05mar 14:30 - 15:40 samt 18:00 - 19:10 Scen 1, Sara Kulturhus

Kontaktinformation


SKELLEFTEÅ

Arrangör: Sara kulturhus

Hemsida: sarakulturhus.se

Mer från Scen 1, Sara Kulturhus

Utbud

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452515 eller biljett@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit