Metalfezt

Skellefteå Summertime i samarbete med Artistkontoret presenterar Skellefteå Metalfezt Fredag den 17 september -2021 i Sara kulturhus!

Skellefteå Metalfezt är Skellefteås nya årligen återkommande inomhus hårdrocksfestival. I september 2021 intar vi Sara Kulturhus på 3 scener med Amaranthe, Clawfinger, Hellbound och Feral under en helkväll i rockens tecken och förutom de Världsband som lirar så ger vi även det lokala musiklivet en möjlighet i huset. Det kommer bli en helkväll med tung musik.

Amaranthe är ett band med medlemmar bosatta i både Sverige och Danmark. Bandet har bla en Billboard Heatseekers Chart # 1-position och innehar en mängd guldskivor för både album och singlar. De har flera hundra tusen views på youtube.

Clawfinger Sveriges hårdaste band är ett svensk-norskt rap metal-band, med influenser från industrimetal, bildat sommaren 1989. Bandet fick sitt genombrott med anti-rasistiska låten "Nigger" från skivan Deaf Dumb Blind 1993. 2013 lade de ner verksamheten.

De har 2014–2016 gjort enstaka spelningar. 2017 startade de upp bandet igen och släppte en ny singel, "Save Our Souls". 2019 kom singeln "Tear You Down". Nu kommer de till Skellefteå för andra gången i sin karriär.

Hellbound är Umeåbandet med medlemmar ur flera av Umeås lokala rockband, bland andra Nocturnal Rites.

Feral är kallade för Skellefteås absolut tyngsta och hårdaste band….så håll i hatten, denna kväll vill ni inte missa.

Boka

Mer från Scen 1

Utbud

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452515 eller biljett@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit