Christmas show - The Boppers, Brolle & Rockabilly

Rockkungarna The Boppers följer upp sin succéturné från 2019 och ger sig i år ut på en landsomfattande julturné. Denna gång har de med sig Brolle och Rockabilly Fabulous.

Rockkungen och scenpersonligheten Brolle som bland annat haft stor succé med sin egen show ”Elvis, Killer Cash & Me” har lovat att bjuda på några riktiga julklassiker.

Den rutinerade tjejtrion Rockabilly Fabulous är tre kvinnor med gedigen musikalisk erfarenhet från Melodifestivalen, Let’s Dance och som körsångare bakom många av Sveriges artistelit. Trion gjorde virala succéer med sina tolkningar av Elton Johns ”I´m Still Standing” och Roxette’s ”The Look”. De bjuder på låtar i sin karakteristiska stil samt körar och backar upp The Boppers och Brolle.

Tillsammans tar dessa artister er med på en glittrande och sprakande julshow med massor av Rock’n’Roll och nostalgi. Här kommer det framförs både klassiska som nya jullåtar med Boppers karakteristiska sväng och stämsång. Det bjuds naturligtvis också på ett och annat örhänge från åren som gått.

Det blir årets svängigaste julshow! -Något utöver det vanliga, det kommer att spraka ordentligt med ett härligt gung så publiken omöjligt kan sitta still.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452515 eller biljett@visitskelleftea.se