Peter Carlsson och Kjell Gustavsson Rhythm&Blues Orchestra

INSTÄLLT!
Kontakta din biljettdistributör för återköp av biljetter.

Peter Carlsson är i särklass en av Sveriges bästa historieberättare och musiker. I denna unika föreställning blandar han historier och musik allt från Taube till Willie Dixon tillsammans med Kjell Gustavsson Rhythm&Blues Orchestra.

Peter Carlsson har en lång succéartad karriär med dom Blå Grodorna sedan starten 1993. Med utsålda hus över hela landet har han trollbundit publiken med sina berättelser och sånger.

Kjell Gustavsson Rhythm&Blues Orchestra har turnerat mycket på festivaler och klubbar över hela Skandinavien de senaste 14 åren. Er hårt svängande rhythm sektion och lägg där till en blåssektion och dragspel i världsklass. Förutom att agera komp till Peter Carlsson kommer dom att spela låtar från sina 7 utgivna CD.

Kjell Gustavsson har också varit medlem i bandet Blå Grodorna sedan 2010. I denna föreställning har bandet utökats med ytterligare en musiker Pär Grebacken, även Pär har varit medlem i Blå Grodorna.

Föreställningens längd är 150 min inkl paus.

För mer info om biljetter tel. +46 (0)910-452515 eller biljett@visitskelleftea.se