Lisa Nilsson

Lisa Nilsson ger ett fåtal exklusiva spelningar med sitt ”Himlen runt hörnet-band” under 2021. Alla som sett och hört Lisa Nilsson tidigare i den här konstellationen vet vad som nalkas; en kväll av bästa slag med Sveriges bästa soulsångerska.

Lisa Nilsson slog igenom 1992 med dunder och brak över hela Norden då hon släppte sitt tredje album “Himlen runt hörnet”, och har under åren kombinerat sitt artisteri med skådespeleri. Hon har spelat två kritikerrosade huvudroller på Stockholms Stadsteater (”Chicago”, “Next to normal”) och har även gjort roller i flera spelfilmer, bland annat den danska långfilmen “Gud taler ud” (2017). Hösten 2018 förgyllde Lisa kvällarna för fler än 30 000 besökare då hon var på Nordenturnén ”Himlen runt hörnet 25 år”.

Våren 2019 debuterade hon med den egna föreställningen ”Kvinnan som är jag” som spelade inför utsålda salonger på Rival i Stockholm och därefter påbörjade en turné runt om i Sverige, vilken tyvärr avslutades alldeles för tidigt på grund av en pandemi. Däremellan kunde vi se Lisa i ett kärt återseende i tv-programmet ”Så mycket bättre” och nu är det äntligen dags att inta scenen återigen och spela live inför publik. Missa inte!

Boka
16okt 19:00 - 20:30 Scen 1, Sara Kulturhus

Kontaktinformation


SKELLEFTEÅ
Kontaktperson: Sofia Andersson Lundberg

Arrangör: All Things Live

Hemsida: https://allthingslive.se/

Mer från Scen 1, Sara Kulturhus

Utbud

Hitta hit