Fricky

Frickys vinterturné 2022 ställs in
Den inplanerade turnén med Fricky under vintern 2022 ställs tyvärr in på grund av rådande omständigheter. Alla biljettköpare kommer att få ett mail från biljettdistributören med information om återköp.


Fricky hälsar:

Hej!
Inte helt otippat så måste jag tyvärr ställa in min turné i vinter/vår. Jag tänker återuppta spelningar när vi kan se till att genomföra det till sin fulla potential. Alla som köpt sina biljetter kommer få sina pengar tillbaka.

Hoppas alla tar hand om sig i denna tid. Jag kommer ha mitt fokus på att skapa istället för att vänta, så förhoppningsvis när vi ses nästa gång så kommer jag med massa ny musik i bagaget.

Peace!
/ FrickyGenom en sällsynt förmåga att ta med lyssnaren på en resa till hans inre, har Fricky lyckats trollbinda en bred publik och kommit att bli en av de mest inflytelserika rösterna för sin generation. Med debutalbumet ”Fricktion” gör han sig redo för sin vinterturné under 2022.

Tidigare i år släpptes det omtalade albumet ”Fricktion” vilket bland annat beskrevs som ”en perfekt popskiva i hiphopens laboratorium” av DN (5/5). En skiva som Fricky själv beskrev började i uppförsbacke, men där han till sist landade på en plats av fullständig frihet i sitt skapande. Resultatet visar en artist som reflekterar över sina erfarenheter, som vrider och vänder på sina tankar, där vi kanske för första gången fått chansen att lära känna personen bakom Fricky, Erik Friman.


Information gällande vaccinationspass

För de som ej kan uppvisa ett giltigt vaccinationspass och har köpt biljetter före den 24 november finns möjlighet att ansöka om återköp.
Ansökan för återköp ska göras senast 14/1 2022. Serviceavgift återbetalas ej.

Ansökan om återköp sker via mail till biljettinformation@sarakulturhus.se eller ring oss på 0910-73 60 00 knappval 4 så hjälper vi dig.

Boka

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.se


OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit