ABBAsolutely the music of ABBA - Arrival from Sweden

INSTÄLLT!

På grund av de restriktioner och den stora osäkerhet som råder kring hur den närmaste tiden ser ut har vi tillsammans med vår ARRIVAL tagit beslutet att ställa in turnén 2022. Det är såklart ett svårt beslut att fatta, men vi har levt med en pandemi och restriktioner i snart två år som gjort det nästan omöjligt att anordna och genomföra konserter.

Vi kommer tillbaka med en ny fantastisk hyllningshow till ABBA så snart läget lugnat sig och är mer stabilt.

För återköp av biljetter - kontakta det biljettkontor eller biljettsystem där biljetterna är köpta. 

Övriga frågor besvaras via mail till biljett@scalateatern.com


ABBASOLUTELY - THE MUSIC OF ABBA 
VÄRLDENS STÖRSTA OCH MEST ÄLSKADE ABBA SHOW - TURNERAR FÖR FÖRSTA GÅNGEN I SVERIGE 

Showen har turnerat runt i över 70 länder, gjort 80 utsålda USA-turnéer och säljer ut arenor med upp till 50 000 i publiken. ABBA-showen har bland annat varit utsåld på den amerikanska arenan RED ROCKS i Denver, i 10 år i rad.

Gruppen har blivit inbjuden att spela med några av världens största symfoniorkestrar som t ex Boston Symphony, San Francisco Symphony, Pacific Symphony, Dallas Symphony, Houston Symphony, Atlanta Symphony med flera. 

Det fantastiska 10-mannabandet ARRIVAL FROM SWEDEN med några av Sveriges i särklass bästa musiker och musikalartister, och ABBA´s originalmusiker Mike ”Little Mike” Watson på bas, i den internationella ABBA-showen THE MUSIC OF ABBA - ABBASOLUTELY

Den Australiska ABBA-Fanklubben har utsett ARRIVAL FROM SWEDEN till ”Världens Bästa ABBA-show - Så nära originalet man kan komma” 

ARRIVAL FROM SWEDEN fick 1999 en ”outgiven” ABBA-låt ”Just A Notion” av Björn och Benny som släpptes samma år, nu 22 år senare ger ABBA ut sin version av låten. Givetvis kommer låten ”Just A Notion” att framföras under konserten. 

I januari 2022 kommer bandet ARRIVAL att göra en stor turné i England och Skottland där man gör konserter med de största och mest välrenommerade symfoniorkestrarna som bl.a London Philharmonic Orchestra på Wembley Arena i London och The Royal Scottish National Symphony Orchestra i bl.a Glasgow och Aberdeen.

Boka
10sep 19:30 - 21:00 Scen 1, Sara Kulturhus

Kontaktinformation


SKELLEFTEÅ

Arrangör: Besterman AB

E-post: info@besterman.nu
Hemsida: https://www.besterman.nu/

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452515 eller biljett@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit

Mer från Scen 1, Sara Kulturhus

Utbud