Moonica Mac

Konserten med Moonica Mac på Sara kulturhus flyttas fram till den 19 september.

På grund av Covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin, måste vi tyvärr flytta fram konserten med Moonica Mac.

* Om du kan gå på det nya datumet, 19 september, behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller då istället, och du har samma plats.

* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter via biljettdistributören senast den 19 mars genom att fylla i detta formulär


Inte ens den vildaste längtan efter livescenen kan stoppa en pandemi…Till följd av rådande läge måste jag tyvärr meddela att vi nu flyttar en del av vårens turnéstopp. Hoppets låga kommer dock aldrig slockna, därför låter vi andra delen av turnén ligga kvar tillsvidare samtidigt som det också släpps några gyllene extradatum här och var ⚡️ Miss u so much, vi ses när det ljusnar! – Moonica Mac

 


Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick. Den 2 februari åker hon ut på turné igen, med start i Falun och vidare till många svenska städer. 11 februari gästar hon Sara kulturhus.
  
– Jag hoppas att det är många som vill dela en kväll med mig, då vi äntligen kan få uppleva den där glittrande magin som bara livemusik kan skapa, säger Moonica Mac.   
  
Moonica Mac är närmast aktuell med en utsåld höstturné och sin medverkan i årets säsong av tv-programmet ”Så Mycket Bättre”. Hon har tidigare även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Förutom en omfattande Sverigeturné inleds första halvan av 2022 med ett flertal nya singelsläpp samt en release av ett mycket efterlängtat andra album.  

Boka
19sep 19:30 - 21:10 Scen 2, Sara Kulturhus

Kontaktinformation


SKELLEFTEÅ

Arrangör: Sara kulturhus

E-post: biljettinformation@sarakult...
Hemsida: sarakulturhus.se/sv/

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.se


OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit