Jill Johnson - The Havanna Tour

FRAMFLYTTAT!

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Jill Johnsons konsert i Skellefteå den 25 februari. Konserten kommer därför att flyttas fram till 30 maj.

Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Har du ej möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att få dina biljetter återköpta via Ticketmaster.

Skicka då in ditt ärende via detta formulär senast 2022-02-11

Har du köpt din biljett via Skellefteå Turistcenter skall du istället vända dig dit för återköp.

I år åker Jill Johnson med sin dynamiska trio ut på en omfattande Sverigeturné. Vi såg Jill på scenen i en mindre turné i somras och redan nu i vår åker hon och bandet ut på vägarna igen. Med sig har hon ett rykande färskt allbum “Dear Havanna”, som innehåller nyskrivet, mycket personligt material. Hela skivan är ett brev till äldsta dottern Havanna. Nu får hela Sverige chansen att se Jill Johnson på scen med både gamla klassiker och helt nyskrivna låtar.

30maj 19:30 - 21:00 Scen 1, Sara Kulturhus

SKELLEFTEÅ

Arrangör: Stella Event AB

E-post: biljettinformation@sarakult...