Mwuana

Mwuana är en naturlig stjärna som med en sällsynt lätthet rör sig mellan rap och sång i ett gränslöst, modernt språk. Oavsett om det är över trap, mjuk 70-talssoul, karibiska rytmer eller – som den eviga klassikern Craftmanship – ett minimalistiskt, basmättat pianoriff så flödar Mwuanas fängslande röst fritt.

Soundet är ett samarbete mellan Mwuana och stjärnproducenterna Chords och Collin, som fortsätter att briljera med låtar som ”Loverman” och den senaste singeln ”Kom fram”. Under våren 2022 åker Mwuana ut på en efterlängtad vinterturné. 

Mwuana har sedan debutalbumet ”Thriller” blivit en av de främsta artisterna i Sverige. Han har under sin karriär vunnit prestigefyllda priser, placerats på topplistan och fått musiken på radiorotation. Han har lämnat ett avtryck på svensk musik, främst med sin oblyga inställning till att mixa rap med sång. Nu ska Mwuana ut på en efterlängtad vinterturné. Missa inte när en av våra klarast lysande stjärnor kommer till Sara kulturhus, denna gång med ett fullt liveband.


Vaccinationsbevis
Den 1 december 2021 infördes krav på vaccinationsbevis för publika evenemang inomhus med över 100 personer. Det innebär att besökare (över 18 år) på det här evenemanget måste visa vaccinationsbevis och legitimation tillsammans med biljett vid insläpp.  

Hur skaffar man vaccinationsbeviset?  
Gå in på sidan covidbevis.se och följ instruktionen.  
Du kan visa upp vaccinationsbeviset digitalt i din mobiltelefon eller skriva ut ditt vaccinationsbevis. 

För dig som av medicinska skäl inte kan vaccinera dig, ska ett giltigt intyg från hälso-sjukvården kunna visas upp. 
För de som ej kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis är det inte möjligt med återköp.

Boka

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.se


OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit