GOTT & BLANDAT

Gott & Blandat  - Två delar After Shave, en hel del Galenskap samt en Ofattbar Orkester i två akter och en paus. Totalt två och en halv timme. OBS NYTT DATUM - 3 FEB 2023!

Gott & Blandat är en föreställning där Per Fritzell och Jan Rippe släpper loss sina gubbar i full frihet efter ett drygt år i karantän.  

Gubbar vi känner igen och kanske även lite nya figurer dyker upp.  

Men dom tar det från början. 1975 träffades de två nybakade studenterna i en föreläsningssal på Chalmers. Dom hamnade bredvid varandra, längst bak i salen och sen dess har de följts åt på en slingrig men rolig bana genom åren.

Den banan får vi följa i en salig blandning av komik, ”dans”, sång och musik tillsammans med den Ofattbara Orkestern. Jan Guner, Lars Moberg, Måns Abrahamsson och Jan Corneliusson.

OBS NYTT DATUM, 3 FEB 2023! Föreställningen Gott och Blandat på Sara Kulturhus i Skellefteå den 12 mars 2022 flyttas till den 3 februari 2023. Köpt biljett gäller till de nya datumet.

Om du inte kan gå på det nya datumet så finns det möjlighet att göra en återbetalningsansökan fram till den 1 april 2022 genom att klicka här. Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk.

https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258

Boka

Kontaktinformation

Kanalgatan 43
931 32 Skellefteå
Telefon: +46 910-775170

Arrangör: Artistkontoret

E-post: info@artistkontoret.se
Hemsida: http://www.artistkontoret.se

Hitta hit