Jonathan Johansson

Jonathan Johansson slog igenom 2008 med låten ”En hand i himlen”, år 2009 släpptes albumet med samma namn. Han har fått priset Årets nykomling på Grammisgalan och Årets artist på P3 Guld.

Hans musik går från det ljusa upprymda till det svarta sorgliga, han har verkligen lyckats hitta sin unika plats på Sveriges musikscen och levererar popmusik i en varm, ärlig form. 2015 släpptes ”Lebensraum!” som är funkig och färgstark men den gamla kvaliteten finns kvar.

”Scirocco” släpptes i februari 2020 och innehåller bland annat singlarna "Är du passionerad?" och "7 april". Albumet är det första sedan ”Love & Devotion” (2016) som utforskade kärlekens omöjliga möjligheter. Dessförinnan släppte Jonathan hyllade ”Lebensraum!” (2015) som till ingens förvåning blev en av det årets högst betygsatta svenska skivor.

Sedan debuten med ”En hand i himlen” 2009 har Jonathans samtliga släpp belönats med mängder av pressrosor och allehanda prisnomineringar. Att ”Scirocco” kommer fortsätta i samma bana råder det ingen tvekan om. När albumet nådde landets kritiker konstaterades det snabbt att ett av årets starkaste släpp hade landat. "Ett av de modigaste, mest inspirerande och genomarbetade svenska album som jag någonsin hört" prisade Jan Gradvall och NWT fyllde i med "Det är nästan genomgående vansinnigt bra, i sina största stunder förkrossande genialt".Information om vaccinationsbevis

Du som är 18 år eller äldre behöver kunna visa vaccinationsbevis och legitimation tillsammans med biljett vid insläpp. Mer information finns på sarakulturhus.se

Boka

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Hitta hit