The Greatest Rock'n'roll Christmas show

Rockkungarna The Boppers och Brolle följer upp förra årets succéturné med utsålda konserthus och flera extraföreställningar. Man ger sig i år ut ny på en landsomfattande turné i 20 städer och i år ansluter populära artisten Nanne Grönwall.

I år spetsar vi glöggen ordentligt med för alla som vill uppleva årets rockigaste julshow med ett fantastiskt startfält; Populära The Boppers som i år firar sitt 45 årsjubileum tillsammans med sveriges okrönte och omåttligt populära rockkung Brolle kryddat med krutpaketet Nanne Grönwall.

Med The Boppers, Brolle och Nanne tillsammans på scenen utlovas en glittrande och sprakande julshow, med massor av rock´n roll och nostalgi för alla rockälskare. Här framförs både klassiska och nya jullåtar med Boppers karakteristiska sväng och stämsång. Det bjuds naturligtvis också på ett och annat örhänge från åren som gått.

Detta fantastiska artistpaket garanterar årets svängigaste julshow! Något utöver det vanliga, det kommer att spraka ordentligt med ett härligt gung så publiken omöjligt kan sitta still.

Keep on rockin

17dec 19:30 - 21:30 Scen 1, Sara kulturhus

SKELLEFTEÅ

Arrangör: Besterman AB

E-post: info@besterman.nu
Hemsida: https://www.besterman.nu/

För mer info om biljetter tel. +46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.se

Ca 2 timmar, ingen paus.

13-års åldersgräns p.g.a. socialstyrelsens krav på ljudtryck.

Mer från Scen 1, Sara kulturhus