Sissels Jul 2022

Ingen jul utan Sissel! 

I tillägg till den fantastiska stämman så har Sissel den unika scenutstrålningen som gör att du som publik får känslan att hon sjunger direkt till dig, och bara dig. Denna kombination har gjort Sissel till en mycket eftertraktad artist över stora delar av världen och inte minst en artist som många andra vill samarbeta med.

Jul har det blivit mycket av för Sissel, både på skiva och live. Över en miljon har sett hennes julkonserter bara i Norden, ett svårslaget rekord. De senaste åren har Sissels Jul varit en stor succé och 2022 besöker turnén Norge, Sverige, Danmark och Tyskland i perioden 17 november till 19 december.  
 
Sissel har med sig sitt fantastiska band och konserten innehåller allt från klassiska julsånger till soul och gospelpartier, sånger som verkligen får publiken att få känna riktig julstämning!  

– Vi hadde et fantastisk døgn i Skellefteå i november 2021, og det var en ære å få være en av de første til å opptre i vakre Sara kulturhus. Hvilken opplevelse! Vi gleder oss til å komme tilbake med Sissels Jul i 2022 - både til Sara Kulturhus og til Skellefteå, hälsar Sissel.
 
Missa inte julens vackraste konsertupplevelse!  
  
Piano: Tim Carmon 
Gitarr: Bernt Rune Stray 
Bas: Jonny Sjo 
Trummor: Karl Oluf Wennerberg "Få norska artister är så starkt sammanknippande med julen som Sissel Kyrkjebø. Men samtidigt som hon tar vara på de gamla traditionerna, har hon samtidigt en egen vilja att förnya sig."

Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017  

Boka
19nov 18:00 - 19:30 Scen 1, Sara kulturhus

Kontaktinformation


SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-736000

Arrangör: Sara kulturhus

E-post: biljettinformation@sarakult...
Hemsida: sarakulturhus.se/sv/

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Fakta

Åldersgräns: 13 år, gäller även i målsmans sällskap.

Hitta hit

Mer från Scen 1, Sara kulturhus

Utbud