Vargas & Lagola

Med mer än åtta miljarder streams under bältet är Vincent Pontare och Salem Al Fakir två av Sveriges absolut mest framgångsrika låtskrivare och producenter. När de tar denna talang och kanaliserar den i sitt eget artistprojekt Vargas & Lagola är resultatet, som förväntat, helt fantastiskt.  

Alternativ pop, Americana, folk och psykedelia –allt ryms i det tillåtande universum de varsamt byggt. Uppklädda i extravaganta kläder och med halva ansiktena sminkade i vitt har Vargas & Lagola skapat en plattform där de gör musik för sig själva-för alla att njuta av.

Den Grammis-vinnande duon släppte sitt andra, hyllade album ”Mount Alda” 2021. Genom att endast använda de instrument som fanns tillgängliga i studion lyckades de bibehålla den råa och organiska känslan i låtarna och på så sätt skapa ett verk som bubblade av liv. Med albumet och tidigare framgångar som ”Roads” och ”Selfish” i bagaget, är duon nu högaktuella med en stor Skandinavien-turné i höst.

Duon har varit sparsmakade med konserter under sin långa karriär och detta blir Vargas & Lagolas första dedikerade headliner turné.

Med tidigare utsålda konserter på Cirkus och ett fullsmockat framträdande på Way Out West i ryggen råder det ingen tvekan om att publiken längtat. Så nu välkomnar vi Vargas & Lagola till Skellefteå och Sara kulturhus!


Evenemanget är framflyttat från 5 november 2022.
Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns:
Sittplats: Tillåtet för barn under 13 år i målsmans sällskap
Ståplats: 13 år. Ej ok för barn under 13 år oavsett målsmans sällskap.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Boka
13jan 20:00 - 22:15 Scen 1, Sara kulturhus

Kontaktinformation

Kanalgatan 43B
93131 SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-736000

Arrangör: Artistkontoret Skellefteå

E-post: biljettinformation@sarakult...
Hemsida: www.sarakulturhus.se

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Fakta

Konsertens längd: 2 timmar, 15 minuter inkl. förband. Ingen paus.

Hitta hit

Mer från Scen 1, Sara kulturhus

Utbud