Lundh Live

Prisexempel

200 kr
Från 200 kr inkl. serviceavgift.
Visa alla priser

Podden Lundh på turné – med Fotbollskanalen on tour 

Efter boksläpp och avslutad VM-turnering i Qatar riktar nu Olof Lundh blicken mot den svenska försäsongen och åker på poddturné med sin intervjupodd Lundh! Det blir åtta stopp från Malmö i söder till Skellefteå och Sara kulturhus i norr.

Våren 2020 var podden ”Lundh” på turné för första gången runt om i Sverige, men pandemin kom emellan efter efter halva turné, och nu är det alltså dags igen! Podden Lundh är numera uppe i 375 avsnitt och för de som är trogna lyssnare på podden, eller som sett Lundh live tidigare kommer man delvis att känna igen sig.

- Det är spännande att möta personer inför publik och intervjua dem, och där man inte dokumenterar det utan det som sägs, det sägs live. Tanken är att ha en eller två gäster som  både kan prata framåtlutat inför den kommande säsongen och titta bakåt på det som ryms i ett nostalgiskt skimmer. Givetvis blir det delvis lokalt präglade samtal som handlar om den kommande säsongen men även vad som varit, säger Olof Lundh.

Den här gången blir det utöver de nyfikna och raka Olof Lundh-intervjuerna också ett nytt inslag, inspirerat av podden Fotbollskanalen on Tour som Olof har tillsammans med kollegorna Martin Petersson och Andréas Sundberg.

- Intervjun är bara första halvlek, andra halvlek blir tillägnad Fotbollskanalen On Tour som är på turné. Sedan jag, Martin Petersson och Andréas Sundberg tog rygg på herrlandslaget inför och under EM 2021 med en daglig podd har den blivit ett fint tillskott i Fotbollskanalens poddflora som mest kopplats till herrlandslaget och en del andra fotbollsspår. Nu blir det boots on the ground runt om i Sverige med samtal om fotboll, På Spåret och en del observationer.

Efter 375 poddavsnitt, liveintervjuer i Almedalen och på Way out West, och en Sverigeturné är podden ”Lundh” en institution inom svensk fotbollsjournalistik. Såväl Fifa-höjdare som allsvenska profiler har satt sig framför Olof Lundhs mikrofon där man får räkna med raka, rättframma och svåra frågor. 

- Det känns väldigt kul att återigen kunna bjuda in lyssnarna igen och påminna om att ”Lundh”, och ”Fotbollskanalen on tour” för den delen inte bara är något som dyker upp i din poddspelare, utan att det är av kött och blod. Den här turnén kommer att bli en skön mix av allvar och skoj, säger Fotbollskanalens redaktionschef Sven Bertil Liljegren.Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Boka
12mar 19:00 - 20:30 Scen 2, Sara kulturhus

Kontaktinformation

Kanalgatan 43B
93131 Skellefteå
Telefon: 0910-736000

Arrangör: Sara kulturhus

E-post: info@sarakulturhus.se
Hemsida: www.sarakulturhus.se

Prisinformation

Ordinarie pris: 390 kr
Rullstolsplats inkl. ledsagare: 390 kr
Ungdom upp till 26 år: 200 kr

Alla priser inkl. serviceavgift.

---

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. +46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.se

 

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Fakta

Åldersgräns: ingen

Längd: 1 timmmer och 30 min, inkl. paus.

Hitta hit