TÄNK: Robert Karjel - Ledarskap och medarbetarskap under pressade förhållanden

Prisexempel

325 kr
Från 325 kr inkl. serviceavgift
Visa alla priser

Robert Karjel är stridspiloten, författaren och föreläsaren som inspirerar med sina kunskaper och erfarenheter kring ledarskap och medarbetarskap i en föränderlig värld. När inget är statiskt och graden av oförutsägbarheten är hög, delar Robert med sig av sina perspektiv och verktyg in i det nya. 
 
Att bygga upp en division räddningshelikoptrar i Afghanistan och piratbekämpning i Aderviken utanför Somalia, är bara två av många riskfyllda och utmanande uppdrag som Robert har erfarenhet av. Uppdrag som har lärt honom hur en organisation, likväl som den enskilde medarbetaren, framgångsrikt kan möta helt nya uppgifter trots svåra yttre och inre förhållanden, och individens egen tveksamhet eller rent utav rädsla.  

Roberts dramatiska upplevelser hör till de mer extrema, men hans insikter och verktyg kan bli användbara för oss alla i mer vanliga situationer inom organisationer och på arbetsplatser. Vi får lära oss hur det ”omöjliga” kan delas upp i hanterliga delar, utan att helheten förloras och ett resultat faktiskt uppnås. 

Hur föder man framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen? Hur kan den enskildes individen gå från en rädsla av att misslyckas till en gemensam känsla av både vilja och förmåga att uppnå något stort? 

På ett fängslande och berörande sätt berättar Robert om sina insikter i betydelsen av att individen både är villig att ta ansvar, men också ges möjlighet att också ta det. Han visar också med oerhört konkreta exempel på hur lagsamverkan åstadkoms, och hur beslutsprocesser under press kan förstås och underlättas. 

Robert Karjel har civilingenjörsexamen i Teknisk Fysik, har utbildats vid amerikanska Marinkåren och under 2005 var han Copeland Fellow vid anrika Amherst College i Massachusetts där han arbetade som författare. Han har gett ut fyra romaner, hans femte ”Efter monsunen” kom ut hösten 2016 och har redan sålts till ett drygt tiotal länder. 

Moderator: Malin Lundqvist, Unghästen


TÄNK. 
Föreläsningsserien TÄNK på Sara kulturhus presenterar några av Sveriges främsta talare. Med sina insikter och berättelser sår föreläsarna små tankefrön i publikens medvetande och inspirerar till att reflektera. Ibland transparent, fängslande och smart. Andra gånger kreativt, peppande och bara lite underbart.   
 
-- 
 
Bra att veta inför ditt besök: 

Åldersgräns: ingen. 
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. 
Garderobsavgiften ingår i din biljett. 
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar. 
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener. 
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp. 
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida. 
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp. 
 
 
-- 

Vill du äta något gott i samband med vår föreläsning? 
Tillsammans med Miss Voon erbjuder vi en Tänk-Meny, bestående av ett glas bubbel (alkoholfritt alternativ finns) och fyra av restaurangens berömda hummertacos! Pris 299 kr. 
Menyn intas i baren, så det finns ett begränsat antal platser. Kom ihåg att visa din Tänk-biljett för att ta del av erbjudandet! 

Boka
20feb 19:00 - 21:30 Scen 1, Sara kulturhus

Kontaktinformation

Kanalgatan 43B
93131 Skellefteå
Telefon: 0910-736000

Arrangör: Sara kulturhus i samarbete med Unghästen

E-post: biljettinformation@sarakult...
Hemsida: www.sarakulturhus.se

Prisinformation

Ordinarie pris: 325 kr inklusive serviceavgift.


Vill du som företag boka biljetter - kontakta då biljettinformation@sarakulturhus.se⁠


---

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller Info@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Fakta

Åldersgräns: ingen

Förläsningens längd: 1 tim, 30 min. Ingen paus.

Hitta hit

Mer från Scen 1, Sara kulturhus

Utbud