Lastkaj 14 - Support: Småjävlafötter

Prisexempel

310 kr
Pris inklusive serviceavgift.
Visa alla priser

Med parollen ”Trallpunk, jämlikhet och solidaritet” har Lastkaj 14 seglat upp som ett av dom absolut populäraste banden på den svenska punkhimlen. Ända sedan första skivan ”På andra sidan horisonten” släpptes för snart 19 år sedan har kännetecknet varit knivskarpa texter, allsångsvänliga refränger och nästan overkligt snabba trummor. Över 20 miljoner lyssningar på Spotify gör kvartetten till ett av dom mest streamade svenska punkbanden någonsin.

Det finns få grupper som turnerat så frekvent som Lastkaj 14 de senaste 8 åren. Med en låtskatt där ”Håll höjd, ”Våra dar” och ”Becksvart” får agera fanbärare har bandet vunnit fans och lyssnare i länder som Sverige, Norge, Tyskland, Finland och Polen. Alltifrån utsålda konserter med 2000 i publiken till replokalsgig med 7 betalande har hunnits med. Ingen klubb, festival eller källare är för liten eller stor för en rejäl dos trallpunk.

Att Lastkaj hittat en plats i publikens hjärtan råder det inga tvivel om och så här säger bandet själva:

"Om någon för tio år sedan sagt att ett svenskt trallpunkband skulle fylla stora Nalen och sälja slut på 700 biljetter med mer än 2 månader kvar till spelningen hade nog de flesta börjat gapskratta och avfärdat det som en omöjlighet. Ändå var det precis vad som hände vilket verkligen var ett bevis på att vi gjort rätt som stått fast vid trallpunken och vägrat kompromissa. Det känns helt magiskt att alla timmar i turnébussen, sömnlösa nätter på iskalla replokalsgolv, inställda barnkalas och brustna relationer inte har varit förgäves. Nu jävlar åker vi!”

Lastkaj 14 är:
Bulten – Gitarr, sång
Dr Dille – Trummor, sång
Kapten Grå – Gitarr, sång
Stryparn – Bas, sång

---

SUPPORT: Småjävlafötter

Småjävlafötter skränar föraktfullt mot snubbkultur, högertroll och vuxenliv. Till d-takt blandar Fötterna trallvänliga refränger med Malins distinkta avgrundsvrål. Det trallspelande Göteborgsbandet (där ingen är från Göteborg) har sedan 2020 släppt ett gäng singlar och ett par EP:s.

Småjävlafötter beskriver sig själva som: "Vi spelar väl trallpunk, det spelar inte så stor roll, så länge vi får blanda skoj med att skrika ut ilska över allt som är sämst."

Second Class Kids som signade Fötterna tidigare i år och släppte deras debutalbum "Ingen här går säker" menar att "med hitlåtar som 'Ist' och 'Du är ful när du gråter' så var det klart att de borde ligga på Second Class Kids. Hårdare och kaxigare trallpunk kanske man kan beskriva bandet."

---

Bar under konserten: En bar som säljer drycker med alkohol samt alkoholfritt kommer vara öppen under konserten.

---

Plats: Scen 2, stående publik.

---


Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: 18 år. 
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Mat och dryck: är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här.

Boka

Kontaktinformation

Kanalgatan 43B
93131 Skellefteå
Telefon: 0910-736000

Arrangör: Sara kulturhus

E-post: biljettinformation@sarakult...
Hemsida: www.sarakulturhus.se

Prisinformation

Pris: 310 kr.
---

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.


För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller Info@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Fakta

Åldersgräns: 18 år

Längd: 

Stående publik.

Hitta hit