Ekonomiadministratör

Sara kulturhus är en unik mötesplats i ständig förändring som får oss att tänka, känna och växa. Det ger oss möjligheter att skapa nya möten och berika både invånare, besökare och näringsliv.

Tillsammans med husets fyra verksamheter; Västerbottensteatern, Skellefteå konsthall, Stadsbiblioteket och Museum Anna Nordlander (MAN) fyller vi huset med ett rikt utbud av föreställningar, konserter, utställningar och evenemang. Här finns också plats för olika typer av gästspel, uppvisningar och möten med alltifrån ideella föreningar och amatörer till professionella aktörer.

Sara kulturhus har fått sitt namn efter Sara Lidman, en av Skellefteåbygdens många kända författare. Hon har inspirerat oss till att skapa ett kulturhus som andas mod och viljan att tänka nytt. Huset har väckt ett enormt intresse både i Sverige och utomlands och har en central roll i utvecklingen av Skellefteå som den hållbara staden.

Arbetsuppgifter 
Som ekonomiadministratör kommer du att arbeta med olika uppgifter kopplat till kund- och leverantörsfakturor, avstämningar, bokföring och allmänt förekommande ekonomiadministrativa uppgifter. Du kommer arbeta nära ekonomichefen och bistå med underlag till budgetarbete och bokslut. I ditt uppdrag kommer du även att ansvara för bolagets arkivering och diarieföring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, önskvärt inom ekonomi. Det är meriterande om du även har eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet. Vi ser att du tidigare arbetat administrativt inom ekonomi med exempelvis leverantörsreskontra, redovisning eller bokslut. Du använder datorn i ditt dagliga arbete vilket kräver en god förståelse och vana för att sätta dig in i nya system. Som person är du noggrann och lägger stor vikt vid att strukturera ditt arbete inom de ramar som gäller. Du trivs både med självständigt arbete men har också lätt att samarbeta med andra. Då hela huset är fyllt med kulturell verksamhet vore det extra kul om du själv har ett kulturellt intresse.

Kontaktperson
Anna Jirstrand Sandlund, VD
070-670 59 01
anna.jirstrand.sandlund@sarakulturhus.se

 

Ansök här