Värdar

Om arbetsplatsen
Kulturhuset är en kraftkälla i ett Skellefteå som utvecklas genom idéer och ett kreativt klimat. Vårt mål är att bli kända för vårt värdskap, våra verksamheter och vår vilja att tänka nytt. Ett kulturhus som vågar!

Kulturhuset ska vara ett multifunktionellt hus där man samnyttjar ytor och som kan förändras utifrån olika behov. Det innebär att vi måste ta oss an huset med nyfikenhet och fantasi.

Kulturhusets bas kommer att vara de fyra verksamheterna Västerbottensteatern, Skellefteå konsthall, Stadsbiblioteket och Museum Anna Nordlander (MAN). Utöver kommer även olika typer av gästspel, uppvisningar och möten med alltifrån ideella föreningar och amatörer till professionella aktörer att berika huset.

Vi har nu lagt ett pussel och hittat grunden av värdar, men ser att det även finns ett behov av dig som vill jobba extra vid behov eller deltid upp till 50%. Vi söker personer med varierade bakgrunder, intressen och kunskaper som kan berika verksamheten. Så, vad är din superkraft?

Arbetsuppgifter
Som värd på Sara kulturhus kommer du att vara ansiktet utåt och fungera som en ambassadör för verksamheten och vara den första våra besökare möter. Ditt uppdrag är att välkomna kulturhusets besökare. Hela huset är din arbetsplats och du kommer finnas tillgänglig för att besvara de frågor som besökarna kan ha. Som värd har du förmågan att avgöra vilka som behöver hjälp och se till att alla besökare känner sig sedda.

Arbetet kommer att ske både dagtid men framförallt vid våra evenemang som oftast är kvällar och helger. Vi söker därför personer som vill jobba timmar eller fasta tider upp till 50%. Tillsammans kommer vi överens om dina arbetstider, utifrån dina möjligheter och verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Vi letar efter dig som tänker värdskap i allt du gör. För dig innebär det att du ser till att alla människor är sedda och hörda samt ser till att de upplever en hjälpsam atmosfär. Att hjälpa och stötta andra är något som kommer naturligt för dig och du anstränger dig för att alltid leverera genomtänkta lösningar. Du hanterar nya och oväntade situationer med gott mod samt hittar nya vägar fram till ett lyckat resultat.

För oss är det en självklarhet att kulturhuset är en plats där alla känner sig välkomna. Vi ser gärna att du ska kunna kommunicera på svenska, engelska samt minst ett språk till. Det är viktigt att du lyssnar och är lyhörd för alla besökares olika önskemål och behov.

Du behöver också vara nyfiken och bekväm i att hantera digitala verktyg samt stötta andra i användandet av dem.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Emma Pantze, Operativ chef
Sista ansökningsdag: 2021-06-17

Välkommen med din ansökan!

Ansök här