The Wood Hotel by Elite

The Wood Hotel by Elite ligger i en av världens högsta träbyggnader med placering i centrala Skellefteå. Vi erbjuder den medvetna besökaren passion, inspiration och omtanke för att bättre hantera sin egen vardag i ett hållbart hotell som saknar motstycke

205 HOTELLRUM, 3 RESTAURANGER, 1 SPA

I det 20 våningar höga trähuset finns 205 moderna hotellrum i varierande storlek. Allt från dubbelrum till familjerum och sviter. Här är träkänslan ständigt närvarande och i minibaren hittar du lokala produkter. 

På bottenplan ligger Elites egna italienska konceptcafé- och restaurang, Paolo's. På våning fyra ligger Restaurang Mandel med en a' la carte som bygger på lokala smaker och råvaror. Här är också hotellfrukosten. På 19:e våningen hittar du den asiatiska konceptrestaurangen Miss Voon. Där är känslan internationell och utsikten från skybaren har fått många att referera till storstäder som New York eller Berlin.

På översta våningen ligger Vana Spa. Här erbjuds utomhuspool, bastu och välgörande behandlingar för en rofylld stund i förstklassig spamiljö med en spektakulär panoramavy över Skellefteå.

ERBJUDANDEN

KONFERENS OCH KONGRESSER

I hotellet finns en kongresslokal för upp till 1200 personer, konferens- och mötesrum i varierande storlek i nära anslutning till Restaurang Mandel och den södra terassen. 

Boka

Kontaktinformation

Torggatan 3
931 32 Skellefteå
Telefon: 046-910488800

E-post: reservation@woodhotel.se
Hemsida: https://www.elite.se/sv/hot...

Fakta

HÖJD: 75 meter

205 RUM

3 RESTAURANGER

1 SPA

DRIVS AV KEDJAN ELITE HOTELS

Hitta hit