Integritetspolicy Sara kulturhus app

Introduktion
Tack för att du väljer att använda Sara kulturhus app! Genom att ladda ner appen ger du dig själv de bästa förutsättningarna för att ditt besök i Sara kulturhus ska bli så lyckat som möjligt. Förutom din upplevelse i huset är det samtidigt viktigt att du, som användare av appen och besökare i huset, känner att din integritet skyddas och att du kan känna dig trygg med oss. Här nedan har vi mer i detalj beskrivit hur vi förhåller oss till personuppgifter, insamlade av data och andra delar som inkluderas i vår integritetspolicy för Sara kulturhus app.

Vilka uppgifter samlar vi in ​
I samband med att du laddar ner och använder Sara kulturhus app samlar vi inte in några personuppgifter från dig som användare. Appen kräver inga inloggningsuppgifter och du behöver inte skapa något konto för att ta del av appens innehåll.

Det enda kravet vi ställer på dig som användare är att du accepterar att appen får tillgång till platstjänster och kamera i din mobil. Dessa två enheter är nödvändiga för att få appens navigeringstjänst att fungera och hjälpa dig som besökare att hitta rätt i Sara kulturhus.

Platstjänsten är nödvändig för att lokalisera var du befinner dig och hur du rör dig i Sara kulturhus. Genom kamerans funktion för bildigenkänning aktiveras knutpunkter i huset som i sin tur skapar en väg som du kan navigera efter för att hitta till den plats i huset som du själv har valt.

Navigeringsverktyget i appen samlar inte in någon personinformation som lagras, utan är enbart till för att underlätta och maximera din upplevelse i Sara kulturhus. Däremot samlar vi in data från appen som ger oss information om

  • användarnas betyg på appen (via Google Play och App Store)
  • totalt antal nedladdningar
  • antal användare per vecka och månad
  • antal användare som valt/inte valt att aktivera platstjänst och kamera för AR-navigering
  • antal genomförda navigeringsförsök
  • antal användare som angav AR-navigering via 2D-karta
  • antal användare som använde AR-navigering för ett evenemang

Hur använder vi de uppgifter vi samlar in?
Vi vill hela tiden utveckla oss och bli bättre för att du som besökare ska vilja komma tillbaka till oss. Det gäller även för Sara kulturhus app, där vi på ett bra och ansvarsfullt sätt vill kunna vidareutveckla appen för att bidra till en bättre användarupplevelse. För att lyckas med det samlar vi in olika typer av data som berättar för oss hur appen används, vad som fungerar bra och vad vi kan förbättra.

Vilken information delar vi framåt och varför?
Datan som samlas in kopplat till appen delar vi inte med andra, information stannar hos Sara kulturhus.

Övrig information
Vi på Sara kulturhus arbetar ständigt med säkerhets- och integritetsfrågor varför integritetspolicyn för appen kan komma att uppdateras.

Kontaktinformation
Har du frågor om Sara kulturhus app eller funktioner i denna är du välkommen att kontakta oss genom att skicka ett mail till info@sarakulturhus.se

Tack för att du läst vår integritetspolicy. Vi hälsar dig varmt välkommen till Sara kulturhus och hoppas att appen kommer att bidra till att ditt besök blir uppskattat och minnesvärt. Vi ses!